Снимаск: БГНЕС
fallback

4-годишно дете падна от седмия етаж в Пазарджик. Тази вечер около 19.40ч. е получен сигнал за малко дете в безпомощно състояние пред жилищен блок в града.

Към мястото незабавно са били изпратени автопатрули на РУ-Пазарджик и екип на "Спешна помощ". За съжаление медиците на констатирали смъртта на малко момченце, съобщи Нова тв.

Полицейските служители са установили, че детето е 4-годишно, паднало е от 7-мия етаж от стая в апартамента на баба си и дядо си. По същото време в жилището са били и родителите на детето.

Според първоначалните данни то е отишло в една от стаите, успяло е да отвори прозорец и се е надвесило от него. Последвало е падане от 7-мия етаж, в резултат на което е настъпила смъртта на детето.

На местопроизшествието се извършва оглед от дежурна група при полицейското управление в Пазарджик в присъствието на съдебен лекар.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase

fallback
fallback

Коментари Напиши коментар

15

Анонимен

преди 3 години

13,жилището е на бабата и дядото.При инцидента родителите на детето са били в жилището.Когато гледаш,гледай да виждаш.

14

пияница мистик

преди 3 години

До Чиста българкаИ моята дъщеря преди години я дадохме през ваканцията да я гледа баба й и тя взе че падна от 2 метра висока ограда и толкова лошо си счупи ръката, че се наложи 8 часова операция и после 1 година я водех на рехабилитация и раздвижване. Баби и дядовци вече не стават да гледат деца.

13

Чиста българка

преди 3 години

По мои наблюдения днешните баби просто не умеят да гледат деца. Егоистки , които мислят първо за своя з_дн-к, отделно, че част от тях са на розови хапчета. Миналото лято дъщеря ми претърпя два инцидента за два месеца при баба си, която много се натискаше да я гледа. Вече ме е страх да си оставям децата там, тази година ще си взема отпуск, когато свърши градината. Помня и случая с едно дете преди няколко години, което падна от висок етаж пак под "надзора" на баба си.

fallback