Кадър: Bulgaria ON AIR
fallback

Видяхме как политически сили опитаха да вземат ненаучни позиции, за да се харесат на хората, които не вярваха, че има коронавирус или пък, че е не толкова сериозно заболяване. Това каза за "Денят ON AIR" социологът Юлий Павлов.

По думите му последните скандали вероятно ще разочароват част от периферията. Хората се наситили на скандали с корупция, вече не се впечатлявали.

"Надали ще има някакъв ефект след поредното осветляване на частен разговор, по-съществено беше поведението на ГЕРБ по време на кризата, с което партията се върна на обичайните си нива относно доверието", допълни той за Bulgaria ON AIR.

"Самата раздяла между Борисов и Цветанов не стана по особено цивилизован начин", коментира социологът.

Според него ГЕРБ са в позиция, в която ще могат да си избират партньора и опонента. От партията ще определят с кого да дебатират основно, смята той.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase

fallback
fallback

Коментари Напиши коментар

21

Анонимен

преди 3 години

Баце, тези 112 заразени са ти като наказание отгоре, че се разчекна да се хвалиш пред ЕС, че ти овладя КВ. Сега поне 10-14 дни ще бъде така, а селата тепърва ще стават центрове на зараза. Апропо, прочете ли Отвореното писмо на адв.Илиян Василев? Мисля, че то вече е предадено в Германия и "подвизите" на специализираното звено за разследване и арест на невинни хора ще се разнасят в Европа. А СпП и СНС-АСНС са твои рожби, не на МС. Те са лично твои.

20

ИСЛЯМ

преди 3 години

ДА ЖИЕЕ КУРАНА И СТАЛИН ДПС И АТАКА ПОБЕДА САМО ДОГАН И СТАНИШЕВ ЕДИНСТВЕНИТЕ не КУРОМПИРАНИТЕ НЕГРАМОТНИ СПЕЦИАЛИСТИ ИСЛЯМ ПОБЕДА

19

Стар

преди 3 години

Ами че тя корупцията си ни съпътства от десетки години.Помните ли набори мои Георги Тамбуев и ,,Корупция облечена във власт"????Вдигна се шум,но го смачкаха и изхвърлиха от Партията.!! А в началото на ,,прехода ???! А по време на тройната коалиция какво чудо беше!?!?!?......Явно за някои корупцията е почнала преди 7-8 години. Ех дечки,пиленца с жълто около устата,какво сте живели ,какво сте видели.!!!Да живее нета-всеки си плямпа АНОНИМНО и БЕЗНАКАЗАНО каквото му скимне !!!

fallback