Снимка: БГНЕС, архив
fallback

Почина Вилхелм Краус, дългогодишен заместник-кмет на София, министър на транспорта в служебния кабинет на Стефан Софиянски и в правителството на Иван Костов.

Поклонението ще се състои във вторник, 09.06.2020 г. от 14 ч. в "Св. Седмочисленици", София, съобщиха от семейството, цитирани от "24 часа".

Вилхелм Краус, който е роден на 24 април 1949 г. в София, е починал в петък след кратко боледуване.


 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase

fallback
fallback

Коментари Напиши коментар

107

Шумкара 1923

преди 3 години

Супер новина ... пикам му на гроба повече такива *** да си заминават Костов ,коня , Масларова господ да ги прибира тия омрази и ша играя пак хоро на Шопският мегдан.

106

софиянец

преди 3 години

До Анонимен 111.....Сега Сф е СУПЕР ЕВРОПЕИСКИ ГРАД- избран е в 10-ката на градове "Цена - качество на живот "....наред със......ПАРИЖ.....Монте Карло......Амстердам.....Виена.....Флоренция ...Прага ...ама ти откъде да знаеш ??????като от селото си излизал само МИСЛЕНО ..до Масква..Комсомолск на Амур....Махачкабат...Магадан .и ако доидеш в СФ ...да не забравиш .че в метрото релсите не се прескачат...няма ток

105

Анонимен

преди 3 години

При смяната на две системи се получава, че не винаги може да се изясни кой действително и в каква степен носи вината. Част от тях стават корумпирани дори и "пасивно" - т.е. за да оцелеят. И накрая не се разбира кой на какво ниво и какви поражения е нанесъл. Много от ръководителите, са били възприемани като добри от определен кръг хора, които са имали изгода през този период.

fallback