Снимка: БГНЕС
fallback

След появата на коронавируса и бързата реакция на десетки компании по света, които се състезават да произведат ваксина, в мрежите се появи и една мащабна конспирация. Според множество потребители фондацията на Бил и Мелинда Гейтс е участвала в създаването на заразата, за да поставят проследяващи чипове на хората в световен мащаб.

Oще по темата
Бил Гейтс най-накрая коментира твърдението, макар и лаконично.

Основателят на корпорацията "Майкрософт" заяви, че конспиративната теория, според която той е участвал в пандемията от коронавируса с цел чрез ваксина да вкара чипове за проследяване, е толкова глупава, че не си заслужава да я опровергава.

"Никога не съм се занимавал с микрочипове. Почти невъзможно е този слух да бъде опроверган – толкова е безумен и глупав", каза Бил Гейтс пред "Business Insider".

Фондацията на Бил и Мелинда Гейтс е вторият най-голям спонсор на Световната здравна организация, който осигури 9,76% от бюджета на организацията през 2018-2019 г.

Фондацията се занимава главно с финансиране на изследвания, свързани със създаване на нови лекарства и ваксини.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase

fallback
fallback

Коментари Напиши коментар

137

И I am crazyТууу

преди 3 години

Първо идват едни първи хора и правят все добри неща, после идват едни втори хора, които са ***, но се нуждаят от помощта им, накрая идват едни трети хора които се..... .... после идват едни четвърти хора дето се карат на едни пети хора които са приятели на шестите хора .... и те тъй.

136

Анонимен

преди 3 години

Който вярва на този сурикат, значи е много глупав .

135

I am crazy

преди 3 години

Първо идват едни първи хора и правят все добри неща, после идват едни втори хора, които са ***, но се нуждаят от помощта им, накрая идват едни трети хора които се сприятеляват с вторите хора и запо1ват да ги маниполиират ри да критикуват първите хора, е защо първите хора продължават да помагат!!!

fallback