Снимка: БГНЕС
fallback

От Ябланица, където се провежда акция срещу битовата престъпност, главният прокурор Иван Гешев съобщи, че е получил сигнал по мейл от Васил Божков.

"Освен във Facebook е постъпил сигнал по мейл от Божков до главния прокурор, в който той излага определени обстоятелства. Отделно е постъпил сигнал от издание, близко до Цветан Василев. И двата сигнала са разпределени на компетентни прокурори. Задължението на прокуратурата е ясно - да проверява доказателствата както в подкрепа на обвинението, така и доказателства в полза на обвиняемите. Сигурен съм, че ще бъде проверено всичко - дали са комикси, рисунки или сигнали, няма значение", каза Иван Гешев.

Той потвърди, че Джок Полфрийман е поискал чрез защитата си възобновяване на делото срещу него, което също ще се преценява от компетентен прокурор.

 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase

fallback
fallback

Коментари Напиши коментар

32

Анонимен

преди 3 години

Едва ли има Българин, който се съмнява, че нещата казани от Божков са истина, обаче на изборите пак си ги избира същите. Това е голямата трагедия на България.

31

МИС БИКИНИ

преди 3 години

Няма нужда! Ние от сега знаем резултата

30

третокласник

преди 3 години

Божков ще изчака резултата от проверката на сигнала и след това ще го направи публичен самия сигнал. Гешев е в патова ситуация, или професионалист или слугинаж.

fallback