fallback

Преди дни стана ясно, че от "Обединени патриоти" са изготвили Закон за частния фалит. Основната цел е да се сложи край на т.нар. доживотна задлъжнялост.

България е сред малкото страни в Европейския съюз, в които все още няма такава законодателна рамка.

Това не е първият път, в който у нас се говори за възможността за частен фалит. Подобно предложение имаше и бившият омбудсман Мая Манолова.

Как ще бъдат гарантирани правата на физическите лица и при какви условия - темата в предаването "Директно"  по телевизия Bulgaria ON AIR коментират народният представител от ВМРО и заместник-председател на Комисията по бюджет и финанси в парламента Александър Сабанов и адвокат Валя Гигова.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase

fallback
fallback

Коментари Напиши коментар

28

Анонимен

преди 3 години

И долу колекторските робовладелци.

27

Анонимен

преди 3 години

Бъди все така самодоволен. Като паднеш ,а това ще стане ще се чудиш как е станало. И ти не ме интересуваше. Аз се интересувам как живеят българите. И не живеят добре. И разни хиени се опитват да ги държат в робство доживот. Но нещата се променят. И много дето си управляват добре парите отиват в изгнание.

26

Владислав

преди 3 години

Хората в цял свят са направили проучване ,защо 90% от новобогаташите или така казано ,хората който рязко са забогатяли (лотария,наследство,продажба на имот) сиреч не са се потрудили за това богатство,защо след 2г се оказват пак толкова бедни както преди да забогатеят ? Ще ти кажа и приключвам темата повече. ЗАЩОТО НЕ МОГАТ ДА УПРАВЛЯВАТ ПАРИТЕ СИ!!! Айде сега помисли малко над думите ми и си живей както искаш !

fallback