Снимка: БГНЕС
fallback

Развитието на ситуацията с коронавируса у нас ни дава някакво основание да бъдем по-големи оптимисти, заяви зам.-директорът на "Пирогов" проф. д-р Николай Габровски.

Oще по темата
"Броят на новозаразените намалява, въпреки че мерките са доста по-различни от началото. Място за оптимизъм има. Броят на пациентите вече позволява те да бъдат лекувани само в специализираните инфекциозни отделения, а ние в "Пирогов" можем да се върнем към нормалния ритъм на работа", каза Габровски пред Нова тв.

По думите му са отминали три много натоварени месеца. "Извървяхме дълъг път. Случиха се много неща и слава Богу никое от усилията не е било напразно", посочи Габровски.

Той допълни, че никой не може да бъде изцяло предпазен от коронавируса.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase

fallback
fallback

Коментари Напиши коментар

8

Анонимен

преди 3 години

Габровски, поне от предаванията, в които участва, ми се виждаше много симпатичен. Но видя какви дивиденти може да има за него и за празната му в момента болница (разбирайте кеш) и той започна да пее корона песента. Нима вярвате, че неврохирург без финансови, политически или началнически амбиции, ще реве в един тон с Годжи и Моджи. Да е жив и здрав, както и баща му, който дълги години го буташе под крилото му, в това същото отделение...

7

До 2

преди 3 години

Починалите не са всеки ден толкова и на 200-400 човека на ден им откриват рак. Това повече трябва да те притеснява.

6

значи така

преди 3 години

Оптимизъм...песимизъм...оптимизъм...песимизъм... и т.н.,и т.н.

fallback