Снимка: Министерски съвет
fallback

Новите случаи на заразени с коронавирус са 23, от тях са приети в болница 13. Така общият брой вече е 2004.

Сред тях е дете на 4 години, което е прието в Инфекциозна болница в София.

През последните 24 часа са направени 1079 теста. 

10 области са активни, като след направена проверка новорегистрирано лице с коронавирус не е на територията на Смолян, заради което областта е извадена от активните области. 

В София има 9 нови случая, Ямбол - 4, Плевен - 2, Благоевград - 2 случая, Пазарджик - 1, Бургас - 1, Кюстендил - 1, Пловдив - 1, Сливен - 1 и Хасково 1 случай.

Има 4 нови случая на заразен медицински персонал - един лекар и три сестри. Два от тях са в Плевен, другите в Бургас и Пазарджик

Излекувани са още 15 души, като общият им брой е вече общо 476, съобщиха от Националния оперативен щаб.

Починали са 93 души, няма промяна от съобщените два случая вчера в 17 часа. Средната възраст на смъртните случаи е 66,7 години. 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase

fallback
fallback

Коментари Напиши коментар

143

Анонимен

преди 3 години

Колкото тестове сте направили, толкова и заразени ще откриете.ПИтам аз обаче - защо правите толкова малко тестове?

142

Анонимен

преди 3 години

Тоя ръб ли го назначиха за брояча на територията. Докато ги преброи ще стане на 80 години. Или си мисли че утре ще свършат заразените и умрелите. Ако се правеха тестове както в белите държави щяха да разберат че над 300 000 са прибралите се заразените и още толкова приели заразата. Но нали трябва да си делнат 812 милиона евро с които трябваше да купят тестове това няма да се случи.

141

Анонимен

преди 3 години

До Есколап-Асклепий!!! Господ не толерира лъжата, тогава как и защо би помогнал на хора които не различават лъжата от истината. Един се намери да каже истината, но те не го разбраха и го разпнаха..Вече взе да се вижда че е прав, вируса ще се самоограничи, стига лъжи.

fallback