Снимка: Facebook
fallback

Младежите, пътували в колата на 22-годишния Кристиан Николов, който предизвика катастрофата с журналиста Милен Цветков, обжалват наложените им гаранции от по 10 000 лв.

Oще по темата

Георги Иванов, синът на депутата от ГЕРБ Лъчезар Иванов е подал чрез адвокат молбата си в четвъртък, събощава "24 часа".

На 4 май жалбата е била внесена от името на приятелката на Кристиан - Симона Цветкова. Софийският районен съд ще се произнесе в закрито заседание като вземе предвид възможностите на семействата на двамата и как младежите се издържат.

На 21 април Георги и Симона бяха обвинени от Софийската районна прокуратура, че не са съдействали на разследването за катастрофата с Милен Цветков. Впоследствие и двамата са дали показания. Те са потвърдили, че Кристиан е бил зад волана на джипа, ударил колата на Милен Цветков.

22-годишният шофьор е в ареста и засега се възползва от правото да не дава обяснения. Неговата майка също Десислава Николова бе обвинена за това, че е дала фирмения джип "Ауди Q 7" на сина си, въпреки че е употребил наркотици. През април тя бе арестувана за 24 ч по Закона за МВР, а после бе пусната срещу 100 000 лв.
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase

fallback
fallback

Коментари Напиши коментар

35

Анонимен

преди 3 години

В никакъв случайх виномността на тези две особи не е 10 пъти ро малка от родилата убиеца.Майката на убиеца плати 100 000лв гаранция.Тези двамата активно не се радвали на убиеца как поглъща нарко гулаша и интензивно са се радвали на скоростта защото няма евиденции че са му издрали лицето да не поглъща наркотиците и сритали убиеца за да намали скоростта. Освен това сле зблъсъка двамата са избягали и ни са помагали на Милен да се спаси от евентуаленото запалване на колата

34

Анонимен

преди 3 години

Жалват, не жалват, всички са в кюпа.

33

Мартин

преди 3 години

Бойко бил го поръчал..хахххаа чрез спонсор на БСП.. Бог да прости човека... НИКОЙ НЕ УБИВА ЗА НЕУДОБНОИ ВЪПРОСИ НАСРЕД ЦЕНТЪРА на европейска столица... Това не е Бсп да взривява църкви..всичко Бойко направил Нинова ангел... я сиктир

fallback