fallback

Цялото семейство на починалата лекарка от Инфекциозно отделение в областната болница в Сливен е заразено с коронавирус, съобщава DarikNews.

Oще по темата
Съпругът на д-р Илияна Иванова, който също е инфекционист в отделението на МБАЛ "Д-р Иван Селимински", е с положителна проба и не е напускал лечебното заведение. В болницата са приети и 12-годишното момченце на лекарското семейство, както и баба му и дядо му. Те също са дали положителни проби за вируса.

Поклонението пред паметта на д-р Иванова е утре по обед в болницата. Правят се постъпки от ръководството на лечебното заведение съпругът да получи разрешение да изпрати жена си в последния й път.

В Инфекциозното отделение вече има 7 болни медици. Една от медицинските сестри е в по-тежко състояние.

Заради големия брой заразен медицински персонал, от 4 май в Инфекциозното ще бъдат командировани медици от други отделения, на първо време медицински сестри.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase

fallback
fallback

Коментари Напиши коментар

137

Баи

преди 3 години

Дано им се дават сьщите лекарства с които лекуваха - домусчиев и дариткова

136

Владислава

преди 3 години

Спазваме стриктно мерките, стоим си вкъщи. И какво от това, като всеки ден се изсипват на летищата идващи от чужбина, които започват да разнасят вируси по села и градове. Кой ги спира? Кой ги изолира? Затворете летищата бе, не ви ли е жал за лекарите, които умират!!!

135

Анонимен

преди 3 години

До korona 154Всъщност човешкият живот наистин няма стойност и колкото по-бързо го осъзнаеш толкова по-добре.От друга страна да защитаваш Тиквата и калинките около него е тъпо.Това е все едно да се радваш на комшията който тъпче жена ти когато си на работа.Не е особено умно, нали.....

fallback