Снимка: Bulgaria ON AIR
fallback

Над 15 000 служители на МВР получиха допълнителни индивидуални възнаграждения в размер на 650 лева, които правителството обеща за работещите на първа линия в условията на извънредно положение. Оказва се обаче, че има полицаи, които не са получили допълнителното възнаграждение, а са работили на първа линия. Това обяви зам.-председателят на Синдикална федерация на служителите в МВР Илия Кузманов пред "България сутрин".
Oще по темата


"Не можем да премълчим откровеното пренебрежение към нас. Колегите, които бяха на КПП пунктовете, получиха по 650 лв. Същата сума е получена и в градове, където няма нито един заразен", подчерта той.

Според Илия Кузманов, от Министерството на вътрешните работи не са изработили ясни критерии за това кои полицаи да бъдат наградени.

"Стигна се до двойни стандарти. Има хора с еднакви задължения и длъжности, но единият получи, а другият - не", посочи Кузманов пред Bulgaria ON AIR.

Заместник-председателят на Синдикална федерация на служителите в МВР уточни, че от министерството е трябвало да вземат предвид рисковата среда или натовареността на служителите относно разпределянето на възнагражденията.

По думите му случилото се ще доведе до спадане на мотивацията.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase

fallback
fallback

Коментари Напиши коментар

25

Анонимен

преди 3 години

Вируса,вируса...бонуса,бонуса

24

измислени герои

преди 3 години

Заради "рисковете на професията" ги пенсионират по рано, по торба пари им се дават при пенсиониране, всеки от тях е писал МОЛБА за назначаване, нали?Докторите също - учат по собствено желание и работят това за което са учили. Съвсем на ясно са с рисковете на професията. Дето се вика и най-обикновена краста могат да лепнат... Но това е - сами са си избрали.РЪКОПЛЯСКАНЕ

23

Мнение

преди 3 години

Да ги наградят с по едно потупване по рамото пред строя и това е!Оф!Забравих че те вече и строй нямат а са сбирщина разпасан башибозук

fallback