Снимка: БГНЕС
fallback

Заради противоепидемичните мерки журналистът Милен Цветков бе изпратен в последния си път само от най-близките си хора. Телевизионният водещ, който загина на Великден при тежка катастрофа, бе погребан вчера в гробищния парк в столичния кв. "Бояна", съобщава Dir.bg.

Oще по темата

На погребението присъстваха около 20 души, сред които 24-годишната дъщеря на Милен Цветков - Калина, нейната майка Дана, майката на 8-годишния син на журналиста Ивета и последната му приятелка Милена Иванова.

Десетки венци, повечето от бели цветя, затрупаха гроба на Цветков. След като опасността от коронавируса отмине, семейството ще организира среща с всички, които го обичаха, за да почетат паметта му.

Междувременно стана ясно, че 22-годишният Кристиан Николов, който помете колата на журналиста и предизвика смъртта му, ще обжалва наложената му мярка за неотклонение "задържане под стража". Младежът бе оставен за постоянно в ареста по решение на Софийския градски съд.

Той е обвинен в умишленото причиняване на смъртта на Милен Цветков. Студентът в Берлин е седнал зад волана след употреба на четири различни вида наркотични вещества, като случаят е особено тежък и по закон предвиденото наказание е до 20 години "лишаване от свобода" или доживотен затвор.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase

fallback
fallback

Коментари Напиши коментар

38

Анонимен

преди 4 години

До ДЕНИЗА МАРИНОВА

37

ДЕНИЗА МАРИНОВА

преди 4 години

До Доктор

36

мак

преди 4 години

Да почива в мир Милен. За убиеца пожелавам доживотна. На "доктора", ако изобщо е доктор, НЕ пожелавам той или близките му да попаднат в такава ситуация като Милен.

fallback