Снимка: Димитър Кьосемарлиев, Dnes.bg
fallback

Премиерът Бойко Борисов поздрави мюсюлманите с празника Рамазан, днес е първият ден от свещения месец.

Oще по темата

"Днес започва свещеният за мюсюлманите месец Рамазан. Поздравявам всички приятели мюсюлмани и им пожелавам здраве, мир и благоденствие. Нека добротата, смирението и единството да ни помогнат заедно да преминем през тези тежки дни на изпитание. Бъдете силни!“, написа той в социалната мрежа Facebook.

"Свещеният месец Рамазан тази година ще е различен. Но колкото по-отговорни бъдем, толкова по-скоро ще се върнем към обичайния си начин на живот", призова Борисов.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase

fallback
fallback

Коментари Напиши коментар

24

1

преди 4 години

До муспи,***,ако бешегледал ,европейска телевизия,не нова-домузчиев,щеше да видиш,как султан ердоган,поздрави всичките си поданици-християни,с празнака им "ПАСКАЛИЯ",така се казва на турски,арабски,празника ВЪЗКРЕСЕНИЕ ХРИСТОВО.

23

муспи

преди 4 години

Посегнах да пиша обидното, че ББ поздрави мюсюлманите в Бг., но гледам че статията в това започва. Защо е обидно ли? - може ли да си представим че Султан Ердоган поздравил християните в турция с Великден?!

22

ШМАТКА

преди 4 години

Ей, тоя станал приятел с целия свят ,бре! Сигурно вече няма човек по света дето да не познава? Eлементарен, та чак просташки език!

fallback