Снимка:Димитър Кьосемарлиев, Dnes.bg
fallback

Спътниците на Кристиан Николов - Симона Цветкова и Георги Иванов също са привлечени като обвинени за трагичната катастрофа, при която загина журналиста Милен Цветков. Те са обвинени за затаяване на истина в случая с катастрофата. Разследването за тях ще бъде в Софийската районна прокуратура.

Oще по темата

Престъплението, в което са обвинени двамата младежи се наказва със затвор до 5 г. Те бяха разпитвани като свидетели по разследването на тежката катастрофа, защото са се водили в джипа на Кристиан. И двамата не били много разговорливи, съобщава "24 часа".

Те бяха разследвани и за това, че не са изпълнили гражданския си дълг и не са помогнали на човек в нужда, а са напуснали местопроизшествието.

Малко по-рано и майката на Кристиян Николов също получи обвинение.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase

fallback
fallback

Коментари Напиши коментар

69

ПЕТРОВ

преди 4 години

До Анонимен 69 - Подкрепям мнението Ви ! Но се съмнявам в справедливостта на съда. Избягали двамата "хубавци" и на следващия ден, след като получават инструкции какво да говорят или не говорят - се явяват росни,росни и...нищо не помнят,а на всичкото отгоре представете си -полицаите ги "манипулирали" да лъжесвидетелстват. Бягството им от местопроизшествието красноречиво говори,че и тяхната съвест и опиянение не са били чисти !

68

Анонимен

преди 4 години

До Анонимен 64Колкото и да са уплашени, това са хора на 20+ години, които мнго добре знаят, че като стане тежка катастрофа са длъжни да останат на място и след това да разкажат абсолютно всяка подробност, която помнят. Иначе презумцията след бягство е следната: и те са били под въздействие на наркотици, което засилва още повече обвинението и присъдата за шофьора. Ако пък не са били под въздействие на наркотици имат съпрочастност, защото са оставили шофьора да кара и се взаят с него.

67

Анонимен

преди 4 години

Само така. Надупчената и мозъка са лични укриватели, не само лъжесвидетели. Да не си мислят, че не е установено къде са ходили и какво са скрили. Ще бъдат изненадани, а журналистите е време да покажат солидарност и да искат дела но Мърси. Така генералната превенция, дори с условни за отрепките ще спаси животи

fallback