Снимка:Димитър Кьосемарлиев, Dnes.bg
fallback

С обвинение се сдоби и майката на Кристиан Николов - шофьорът, който уби журналиста Милен Цветков.
Прокуратурата привлече в качеството й на обвиняема майката на 22-годишния младеж.
Обвинението срещу нея е, че е дала джипа на сина си, който е бил под въздействие на наркотични вещества – амфетамин и канабис. Определена й е мярка за неотклонение – гаранция в размер на 100 000 лева.Очаква се и двамата спътници на Николов да бъдат привлечени към наказателна отговорност.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase

fallback
fallback

Коментари Напиши коментар

68

Хм...

преди 4 години

Последните три коментара са на някой апологет на убиеца и мазно, мазно се мъчат да оневинят убиеца и да омаловажат бягството на съучастниците му. Колко банално. Още малко и ще искат обезщетение от Цветков.Такива змии като тази, трябва да бъдат издирвани и разпитвани наравно с убиеца и съучастниците му, за затаяване на истината и разпространение на откровени лъжи.

67

xaxsas

преди 4 години

До 66 - Колкото до това дали момчето ще получи обективен съдебен процес то да - желанието на целият народ е да се действа обективно. Ако има наркотици в организма му нека се вземат впредвид, защото наркоманията не е дълг, а избор. Ние които не друсаме, не е защото не можем да си позволим 10лв за амфет, а защото сме поели ангажимент към себе си и съгражданите си. Това че живеете в чужбина не означава че нямате закони. Вероятно токива като Кристиан при Вас минават по бързата процедура и са чао

66

xaxsas

преди 4 години

До 66 - колкото до тези двамата с него бих Ви попитал дали сте чували поговорката "Гузен негонен бяга."? Ако Вие сте в колата и пометете този от предната и нямате вина ще си тръгнете ли или ще останете с шофьора който уж Ви е приятел и даже гадже? Не си мислете че тук сме останали само ***. На всяко малко дете е ясно че те най-малкото са знаели за навиците на приятеля си. Няма значение дали ще ги глобят или не, но е хубаво, че най-малкото са ги смъмрили и ще им остане обеца на ухото.

fallback