Снимка: БГНЕС
fallback

Слави Трифонов разкри, че днес в шоуто му е трябвало да гостува Милен Цветков. Журналистът и тв водещ бе убит вчера вечерта, след като джип се вряза в неговия на столичния булевард "Черни връх" до мол "Парадайс".

Слави пусна своя пост точно в полунощ.

Oще по темата
"Неслучайно публикувам тези думи точно в 00:00 часа. Точно в 00:00 часа започваше предаването "Часът на Милен Цветков" по Нова телевизия. Когато вървеше това предаване, аз бях водещ в една друга телевизия. Прибирах се късно вечер вкъщи и си пусках точно това предаване. В 00:00 часа. Милен беше натикан в този късен час, но въпреки това хората го гледаха. Гледах го и аз. Почти всяка вечер.

Защото Милен правеше теми, които другите публицистични предавания не смееха да направят. То не че е имало и много други публицистични предавания...Всъщност, "Часът на Милен Цветков" беше едно от малкото такива предавания. В 00:00 часа.
Милен беше различен, беше обективен, беше човек, който живо се интересуваше "Какво става?", и най-важното - беше свободен.

С Милен имахме уговорката да ми гостува във "Вечерното шоу на Слави Трифонов" в понеделник вечер. Тоест днес. Поканих го да говорим за свободата на словото, особено в тази извънредна ситуация.

Със сигурност щяхме да говорим и за последния пост на Милен в инстаграм, който гласи: "Маските са за да мълчите, а не за да ви пазят".

Светъл път, Милене! Имахме нужда от теб! Ще ни липсваш!

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase

fallback
fallback

Коментари Напиши коментар

83

само питам журналист

преди 4 години

И какво е трябвалда прави Милен Цветков при Слави, човекът който опростачи поколения с гнусни те си текстове и дебелашко поведение. Това ли е Алтернативата и тали трябва да бъде един журналист с претенции за някаква си алтернатива. По ирония на съдбата именно простотията в поведение и изказ го уби. Бог да го прости

82

Анонимен

преди 4 години

Разбира се, че е конспирация, нагласена работа и поръчково убийство. Виж ако мен ме убият на пътя, нещо много вероятно предвид това колко качествени и отговорни шофьори сме... ще съм си прооосто статистика, както стотиците други статистики всяка година... по една статистика на няколко дни. Ама друго си е да го напишат в медиите. Тогава със сигурност е поръчково убийство, нагласена работа и има замесени тъмни и подземни сили.

81

Анонимен

преди 4 години

ПОРЕДНОТО ПОРЪЧКОВО УБИЙСТВО - ЗАТОВА Е КАРАЛ МОЩНА КОЛА И ДРОГИРАН/нямало е изобщо спирачен път-не е натиснал спирачка не само поради червена светлина на светофар,но и поради спряла кола пред него,с висока скорост,че и въпросът"как е карал до там без проблеми"е също факт за нагласена случка,дали защото е бил неудобен на"мама"със своята смелост да разнищва престъпност на по-високо ниво/! А ПРИЯТЕЛИТЕ МУ ЗАЩО НЕ СА ГО СПРЕЛИ ПО-РАНО/още двама е имало вътре/,ИЛИ СА СЪЩИТЕ КАТО НЕГО БЕЗ РАЗУМ...

fallback