Снимка: БГНЕС
fallback

Президентът Румен Радев изразява съболезнования на семейството, близките и колегите на журналиста Милен Цветков.

Oще по темата

 
„Загубата на Милен Цветков е и загуба за българската журналистика. Той ще бъде запомнен като непримирима личност с характер, който правеше и журналистика с характер, близка до зрителите и неподвластна на интересите на силните на деня. В професионалния си път Милен Цветков демонстрираше критичен подход, защитаваше позициите си и гражданския интерес, независимо от трудностите“, заявява президентът Румен Радев по повод смъртта на журналиста, информират от пресцентъра на президентството.
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase

fallback
fallback

Коментари Напиши коментар

105

Snyag

преди 4 години

Това, от което народа има нужда е не изявления, а адекватно наказание, тъй щото да се покаже, че в тази държава законът не дели "богати с връзки" и "бедни без връзки". Радев, Борисов, Гешев - когато се понесе разумно наказание с адекватна реципрочност, тогава излизайте и си пейте популистиката. Дотогава, вие имате статута на гризачи - вредители. ПРИЛОЖЕТЕ ЗАКОНА !

104

Анонимен

преди 4 години

До АнонименЩом имаш мнение за Цветков , значи гледаш телевизияА кой нормален човек гледа тв , особено българска ?Пет пари не струва мнението на човек който гледа нашите тв Аз от 10 години не гледам тв Цветков го помня как се лигавеше в някакво негово предаване

103

Анонимен

преди 4 години

Наистина това убийство е огромна загуба - почти не останаха професионални журналисти, които да не се страхуват да търсят и показват истината у нас.

fallback