Снимак: БГНЕС
fallback

Трагичната смърт на журналиста Милен Цветков осветли онова, което днес грози всеки български гражданин: да стане жертва на беззаконието. На пътя това често е свързано със загуба на човешки живот, написа президентът Румен Радев в профила си във Facebook.

Oще по темата

"В последните години българските медии осъдиха на мълчание професионалисти, които смущават с въпросите си. С тях хората загубиха своите говорители в ефира. На фона на днешното медийно безвремие имената им се открояват....
Обществената реакция на трагедията далеч надхвърля частния случай, защото водещият Цветков задаваше въпроси, които интересуват хората. Загубихме баща, активен гражданин и журналист, който не търсеше комфорта на безличието", пише още в поста на президента.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase

fallback
fallback

Коментари Напиши коментар

216

Анонимен

преди 4 години

Благодаря на Президента за достойната позиция, която не спира да защитава!!!Той е държавникът, изказващ мнението на народа! И същия този народ е редом до него!!!

215

Анонимен

преди 4 години

Тези приказки не може да ги каже президент,срамувам се от такива като теб!!!Поредното неподготвено изказване,да се гавриш със смърта на един достоен човек...

214

Анонимен

преди 4 години

Д-р.Радеф за пореден път се опитвате да внушите на обществото,че властта е виновна за всичко което се случва,но уви пак ударихте греда,има снимки които добре показват че семейството на убиеца е свързано с БСП-главен спонсор на д-р. *** Нинова!!!

fallback