Снимка: БГНЕС
fallback

Wizz Air ще отмени полетите днешните полети между Варна и Лондон Лутън, съобщиха от авиокомпанията в прессъобщение. Компанията увери, че стриктно ще спазва мерките за безопасност:

"Wizz Air стриктно спазва установените си протоколи, поддържа непрекъсната връзка със съответните органи и внимателно следи въведените местни и международните мерки.

Oще по темата
Здравето, безопасността и сигурността на пътниците и екипажа на авиокомпанията остават основен приоритет на Wizz Air.

Wizz Air се извинява, ако решението ѝ е причинило неудобство на българските пътници, които са имали желание да се върнат у дома в България, и на тези пътници, които планираха да използват полетите на авиокомпанията, за да пътуват или да се върнат в Обединеното кралство."

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase

fallback
fallback

Коментари Напиши коментар

16

Анонимен

преди 4 години

Имам много прители, които живеят и работят в чужбина. Част от семейството ми живее и работи в чужбина. Никой от тях не се е прибрал в БГ и няма намерение да се прибира. Чудя се къде са се юрнали тия хора - то нали в чужбина и здравната система е по-добра, и организацията е по-добра, и икономиката? Нямам отговор на въпроса ЗАЩО СЕ ПРИБИРАТ???

15

Анонимен

преди 4 години

Значи сега излезе, че са извършвали полетите за да прибират българи от Англия в Родината?Ама държавата им пречи да изпълнят дълга си?!?Що тогава не направиха като всички авиокомпании по света? А именно да работят с правителството по извършването на именно такива полети до различни проблемни точки, където наистина има българи, които не могат да се приберат.Ако не от човечност по време на криза, то за рейтинг. Кризите отминават, но добрите жестове се помнят. И се отплащат.

14

трън

преди 4 години

До Христо ИвановВарна хубав град, откога е това? Нещо сте се объркали?

fallback