Снимка: БГНЕС
fallback

Полетите на Wizz Air от летището във Варна до Лондон няма да се осъщяствят, заяви на редовния си брифинг председателят на Националния оперативен щаб ген. Венцислав Мутафчийски.

Той обясни, че компанията ще бъде уведомена, че линията няма да може да бъде обслужена.

Oще по темата
Преди дни от авиокомпанията обявиха, че редовните полети от морския град до английската столица ще бъдат възобновени на 16 април. Маршрутът трябваше да се извършва три пъти седмично – вторник, четвъртък и събота.

Вчера изпълнителният директор на варненската болница "Света Анна" д-р Красимир Петров пък определи като "безумие" планираните полети в ситуацията на пандемия и се обяви срещу възобновяването им.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase

fallback
fallback

Коментари Напиши коментар

26

Пук

преди 4 години

До поздрави от Варна"Вижте сайта на летище Варна и ще разберете дали е отменен полета -check in open."Страницата на летището никога нищо вярно не показва

25

Анонимен

преди 4 години

А вчера на летище София има три полета от Великобритания, два от Германия и по един от Испания и Холандия. Днес има и полети и от Франция и Малта през Италия, а утре и от Швейцария, Чехия, Белгия, Австрия. Пренасят заразата, а правителството не взима никакви мерки.

24

alge

преди 4 години

До 22При извънредно положение се ограничават някои права, за това е извънредно. Достатъчно либерални са мерките в тази ситуация. За какви репресии говориш...Вместо да стоиш на летището, ориентирай се към друг транспорт.

fallback