"Първият козунак отиде при семейство, което е загубило дядото на 73 години. Той е бил болен от коронавирус", допълни Стойков.
Имало е много желаещи да се включат в инициативата. Някои са искали да изпращат пари по банков път, за да могат повече хора да получат козунак за Великден. 120 козунака са омесени в пекарната за настоящите Великденски празници. С тази бройка пекарната е изпълнила капацитета си. Икономически щети отчитат и там. От 3 до 8 пъти са спаднали приходите на малката софийска пекарна.
"В момента сме наполовина на това, което сме заработвали в нормална ситуация. Не се оплаквам, трябва да възприемем ситуацията", сподели собственикът.
Дарин Стойков разкри, че тайната на добрия козунак се крие из бабините рецепти и в това да го месиш с леко сърце.
Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase
fallback
fallback
fallback
Коментари Напиши коментар
6
Отвратен
преди 4 годиниХей, анонимни тиквеници от 2 до 6, не ви ли омръзна да злобеете, *** нещастна? Не се чудете защо животът ви е лош! Душите са ви мърляви, на вас никога хубаво нещо няма да се случи!
5
ДЖО МИРИЗЛИВИЯ ЧЕХЪЛ
преди 4 годиниДАРО Е ГОЛЯМ СОЕДИНИТЕЛ!
4
МАСКАТА
преди 4 годиниБез показност, но "първия висящ ку...козунак бил за дядо който почина от коронавирус" АЙ СИКТИР кавали, какво общо има едното с другото освен да се качите на вълната и да изкарате 20 стински от това? Душа нямате ***.... Нито яйца, нито агнешко, нито зеленчуци ще купувам тая година за празника, камо ли "български" по една молитва и лека вечер.