Снимка: БГНЕС
fallback

Рекорден брой от 148 тествани души с коронавирус отчетоха в Банско днес, съобщават от "24 часа".

Тестуването с бързите тестове започна сутринта около 10:30 часа, като първи минаха лекари от болницата в Разлог. Медици от спешния център и полицаи.

Бързите тестове са показали, че при петима има антитела, при други двама има прясна инфекция и още двама са дали положителен резултат и по двата показателя на имуноглобулин.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase

fallback
fallback

Коментари Напиши коментар

118

Анонимен

преди 4 години

Тестването с тестове за коронавирус са показали 0,7% преболедували и заразени от вирус, реално 0,3% заразени. Нали така, ***? И се научи да пресмяташ, сурови данни показва само ген.Годжи. А доцентът мМангъров непрекъснато плямпа за бързи тестове. Държаха Банско в обсада за няма какво. Ей така, да покажат колко педантични са медиците и колко *** е българският полицай! Дума "тестУване" в българския език няма, ***. Казва се тестване. Къде си учила?

117

Минаващ

преди 4 години

Факт е, че управляващите чрез НОЩ, полиция и прокуратура, използвайки Ковид 19 ни направиха още по-послушен *** на ГЕРБ.Глоби, страхотно големи глоби и полицаи пазванти! Такава гавра не е имало и през турското робство. А ръководството на ЕС се оказаха безволеви, но егоистични душици. Германия се измъкна и остави другите държави, включително Франция да се оправят сами.и като връх на всичко обвиниха Унгария в подкопаване устоите на ЕС. Та реално ЕС нямаше!

116

Анонимен

преди 4 години

До Наблюдател"Същото е като с варицелата, колкото по-млад прекараш короната толкова по-лесно ще мине."Същото, ама съвсем различно. Смъртните случаи от варицела в цял свят са 5000-7000 човека годишно. След като изкараш варицела, развиваш траен имунитет, а за SARS-CoV-2 не е сигурно:https://scmp/news/china/science/article/3078840/coronavirus-low-antibody-levels-raise-questions-aboutИ срещу безобидните щамове коронавирус, които причиняват леки настинки, също нямаме траен имунитет.

fallback