Снимка: Димитър Кьосемарлиев, Dnes.bg
fallback

Здравният министър Кирил Ананиев прекратява със заповед работата на всички кооперативни пазари и цветни борси на 12 април и от 16 април до второ нареждане.

Oще по темата
Дава се обаче възможност между 13-15 април търговците да реализират продукцията си, която може да се развали, при стриктно спазване на противоепидемичните мерки.

По-рано днес беше затворен Женският пазар в София заради неспазване на предписанията.

В заповедта се напомня на всички граждани да спазват социалната дистанция и да излизат от дома си при крайна необходимост.

Какво гласи заповедта, вижте ТУК

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase

fallback
fallback

Коментари Напиши коментар

173

аноним

преди 4 години

Министър Ананиев пак ще го напляскат. За какво ли търпи толкоз пляскане?И да попитам- защо зеленчуковите и цветните щандове в големите вериги остават отворени?Те са на самообслужване и хората пипат пипани от други клиенти стоки! При толкова хора си е" короноване" без контрол! РЗИ,МЗ и прочее им клякат! А бият дребните от пазарите ! Били загрижени за средния и дребния бизнес - сериозно ли?ББР дава един голям кредит на един, а не малки, но на много! Уволнили Стоян Мавродиев и компания и какво !?

172

анонимен

преди 4 години

А ТОЗИ ЗНАЕ ЛИ, ЧЕ ЗАПОВЕДТА МУ ОТИДЕ ЛИ В СЪДА ЩЕ ПАДНЕ. ЕДИН ЗАКОН СЕ ПРОМЕНЯ САМО ПРИ ГЛАСУВАНЕ ОТ ПАРЛАМЕНТА. НЕ МОЖЕ ВСЯКА СЪБОТА И СРЯДА ДА СИ ИЗМИСЛЯТ ЗАПОВЕДИ КОИТО СА НЕРЕНТАБИЛНИ. АМИ СЛЕД 13 МАЙ КАКВО ЩЕ СТАНЕ. ДАЛИ НЯМА ДА ПЛАМНЕ ОТНОВО. КОЛКО ЛИ С МАСКИ СА НОСИТЕЛИ БЕЗ ДА ЗНАЯТ И ЗАПОЧВАТ ДА СЕЯТ ЗАРАЗАТА. ДОКАТО НЕ ПРЕБОЛЕДУВА ОГРОМНА ЧАСТ ОТ НАСЕЛЕНИЕТО ЕПИДЕМИЯТА ЩЕ Я ИМА. КАКТО И ГРИПА ВСЯКА ГОДИНА. НЕ ЛОВИ ТЕЗИ С ДОБЪР ИМУНИНЕТ И ИЗВЕСТНА ДОЗА КЪСМЕТ.

171

бай вълчо от хисаря

преди 4 години

Чета коментарите на колегите и им се чуда на благоверните им помислиДнес е празник, все пак сме християни и нека не се карамеКакво може да се очаква от мин.председател завършил в Сименовската школа или на здрав министър :икономист.Или пък на една счетоводителка: министър на енергетикатаНяма да се учуда ако пък земеделския министър издаде предписание или заповед за затваряне на аптеки и здравни заведения.Може и да са селските кръчмиЩото външната ни министърка одобри указания за наши спортисти

fallback