fallback

Информационният портал на правителството за борба с коронавируса беше представен от Красимир Божанов, директор на Дирекция "Модернизация на администрацията" към Министрския съвет.

Порталът е coronavirus.bg и стартира днес.

Там ще се предоставя навременна и точна официална информация за всички мерки и дейности, предприети от изпълнителната власт, както и издадени документи.

Целта е да се улеснят гражданите и бизнесът, като се събере информацията на едно място. Сайтът е динамичен и непрекъснато ще се обновява.

Сайтът е създаден безвъзмездно от "Информацинно обслужване" АД.


 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase

fallback
fallback

Коментари Напиши коментар

22

Анонимен

преди 4 години

Този сайт е за отбиване на номера. Доста лошо е направен.

21

Към Здравното мин-во

преди 4 години

Днес отидох в аптека да взема лекарства на баща ми с рецептурна книжка, върнаха ме, защото не била презаверена от личния лекар. Пак отидох, защото от МЗ казаха, че може да не се презаверява, но да е от същата аптека. След известни разправии, че от Здравната каса не одобрявали така, все пак се съгласиха, с уточнението, че как всички останали ходили за рецепти до личните, а аз не. И какво се оказва- всички щъкат в този момент за рецепта по болниците и после из града и хоп в аптеката да разнасят?!

20

нео

преди 4 години

Ухааааа тиквения коптор ГЕРБ ще лъже със "достоверни данни" за медиино модифицираната партенка КОРОН-БАЛОН "вирус" вече и на сайт,леле :)

fallback