fallback
Министър-председателят Бойко Борисов провежда среща с Негово Светейшество Българския патриарх Неофит и епархийските митрополити в Синодалната палата.
 
Във фокуса на разговора са необходимите мерки и организацията за посрещането на Възкресение Христово, налагани от извънредното положение в страната във връзка с разпространението на COVID-19.
Oще по темата
Министър-председателят Борисов посочи, че към момента в името на живота и здравето на българските граждани за ограничение на разпространението на коронавируса са въведени редица мерки. „От една страна сме забранили парковете, забранили сме хората да излизат в планините, затова пуснем ли ги да излязат така масово, много ме е страх да не тръгне голяма зараза“, категоричен бе премиерът Борисов по повод предстоящите празници Цветница и Великден.
 
 
 
 

 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase

fallback
fallback

Коментари Напиши коментар

54

хихи

преди 4 години

До Анонименаз не съм гръг

53

хихи

преди 4 години

абе що се връзвате на всички циркове беееее много сте лесни за манипулиране всичко е цирк и накрая вие плащате

52

Анонимен

преди 4 години

Слава Богу, имаме вярващи управници.Бойко Борисов взе мъдро решение, не затвори насилствено храмовете. Дай Боже и вярвам, че така Бог ще се смили над нашата радина и ще ни изведе с по-малко поражения от тази тежка ситуация. Достоен примиер!

fallback