Снимка: БГНЕС
fallback

Вицепрезидентът Илияна Йотова ще дари заплатата си на Центъра за спешна медицинска помощ - София. Това съобщи прессекретариатът на държавния глава.

Oще по темата
"Нормално е вниманието ни да бъде приковано към болниците, там, където са най-тежките случаи. На най-първата линия са спешните медици, които първи се отзовават на зова за помощ и се сблъскват безотказно с всичко", заявява Йотова.

По думите й човешкият живот първо зависи от техния професионализъм и всеотдайност. За да ни помогнат, но и за да опазят себе си, те трябва да бъдат защитени.

В настоящата пандемия е задължително да има качествени тестове за тях, защитни костюми, всичко необходимо, още повече, че трябва да си го купуват сами, посочва още Йотова.

Средствата ще бъдат преведени по сметката на столичната Спешна помощ.
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase

fallback
fallback

Коментари Напиши коментар

28

bobo

преди 4 години

Президенчето що не върна и нея в март месец!!! Той горкия сигурно не е разбрал какво прави вицето му!!!

27

Анонимен

преди 4 години

Тя без това с нищо не е заслужила тази заплата.

26

ВАГИНИР ПУТИ

преди 4 години

До българин от скопиеЧУВАЙ ***...ЗАДУНАЙСКИТЕ ХОМОНИСТИ ВЗИМАХА БЪЛГАРСКИТЕ ПАСПОРТИ НА БЪЛГАРИТЕ И И ДАВАХА МАКЕДОНСКИ ПАСПОРТИ ПО ЗАПОВЕД НА КРЕМЪЛ - ***,А ТИ ОТ ИЗЧАДИЕТО НА ХОМОНИСТИЧЕСКИ ИЗВЕРГ ИСКАШ ПОМОЩ ЗА БЪЛГАРЩИНАТА. ГОЛЯВА ГРЕШКА. ВИЖ,АКО ИСКАШЕ ПАСПОР НА ПРОСИЯ ЧУДОВИЩЕТО ЛИЧНО ЩЕШЕ ДА ТИ ГО ИЗДЕЙСТВА ОТ ГЕТЕПАЛГУБЕРНАТОРА НА ЗАДУНАЙСКАЯ ГУБЕРНИЯ ТАВАРИШЧ МАКАРОВ БАМ,БАМ,БАМ...

fallback