Снимка: Димитър Кьосемарлиев, Dnes.bg
fallback

Жена отиде до личния си лекар, вместо да седи под карантина, а двойка реши, че трябва да замине в чужбина. За шокиращите случаи съобщиха от полицията в София.

Oще по темата

Първият случай е от Етрополе. 22-годишна е била под карантина, но при проверка, се оказало, че не си е вкъщи, а при личния си лекар. Заради нарушаването на задължителната изолация жената рискува до 5 г. затвор и и глоба от десет до петдесет хиляди лева.

Същият ден в с. Скравена били проверени и мъж и жена на 30 и 20 г. Полицаите не ги открили на адреса им, затова направили справка в системата на МВР.

Оказало се, че двамата още предния ден са напуснали България. Случаят е докладван в районната прокуратура в Ботевград.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase

fallback
fallback

Коментари Напиши коментар

24

Енчев

преди 4 години

А не бе... ши седят и ши чакат, я да се разболеят я да огладнеят и някой сякаш ще блоговоли да им занесе един човал картофи Поздрави на младото семейство и нека Бог бъде с тях

23

Анонимен

преди 4 години

До EMIGRANT Не мислите ли, че са заминали, точно защото не са им удължили отпуската? Може би трябваше да се регистрират тук като безработни?

22

Пародия

преди 4 години

Важното е, че са глобили пешеходците, които вървят през парка или няколкото човека, които седят по един на пейка. Да ти имам полицията, щом най-обезпокоявано можеш да си излезеш в чужбина, когато уж се предполага, че трябва да те проверяват дали си спазваш карантината. Добре, че засега вадим някакъв луд късмет, че няма бум на заразени....

fallback