Снимка: архив, БГНЕС
fallback

Коронавирусът взе девета жертва. Починал е 57-годишният пациент с доказан COVID-19 в болницата в Кюстендил, съобщиха от здравното заведение.

Мъжът е страдал от лекостепенна хипертония, а в лечебното заведение е диагностициран и с двустранна пневмония. Бил е включен на респираторен апарат.

Oще по темата

Мъжът заедно със съпругата си се е върнал на 16 март от Германия. Съпругата му днес е била приета в болницата в града, след като досега е била на домашно лечение. Жената е с двустранна пневмония, в момента е в стабилно състояние.

Освен нея там са настанени още двама души с коронавирус, но състоянието им е добро. Чакат се резултати и за няколко съмнителни случая.

В края на миналата седмица в Кюстендил почина и мъж на 62 години с положителна проба за COVID-19.
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase

fallback
fallback

Коментари Напиши коментар

120

Анонимен

преди 4 години

Защо по време на епидемия се връщаш в България? Ако си бяха останали в Германия може би още щяха да са живи. Просто здравеопазването им е по-добро. Не е редно, ако имаш работа и жилище в такива обстоятелства да се прибираш! Да, може да имаме по-малко случаи, но с това здравеопазване сме бегали!

119

Анонимен

преди 4 години

путин също е заразен

118

Границите

преди 4 години

Да бяха затворили границите, сега щяхме да имаме 0 заразени, всички щяхме да сме на работа, икономиката да работи и само туризма щеше да пострада, но това щеше да е нищо в сравнение какво ни чака те първа.

fallback