Снимка: БГНЕС
fallback

Заради неспазването на карантината се обмисля нова мярка - декларация за движение в града и е въпрос на време да бъде въведена. Това каза председателят на Националния оперативен щаб ген.-майор Венцислав Мутафчийски по време на брифинг в Министерски съвет.

Oще по темата

"Следващите мерки е да се движат с декларация и в града. Това е най-вероятно следващата мярка, която вече е обмислена и е въпрос на време да бъде въведена", допълни шефът на ВМА.

Той обясни, че в Пловдив централната улица е пълна и е възможно да възникне доста сериозна ситуация там.
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase

fallback
fallback

Коментари Напиши коментар

567

Анонимен

преди 4 години

До ЧочоКой и кога се е грижил за здравето ти?Няма да назовавам думи,защото ще излязат в кавички.Ако имаше мозък,щеше да разбереш,че никое правителство никога не му е пукало за тяб,нито за децата ти.Ъбийците милеят за жертвите си-това казваш.Само че народът полека прогледна.Даноидивиди като теб са по--рядко срещани.

566

Ивана

преди 4 години

Каква сериозна ситуация бе *** долен?Разедини хората ,за да владеете.Бок***ци!Шо не вземете да ни искате декларации за ходене по нужда?Изобшо не сте добре.Дано някой ден страдат децата ви!

565

DD

преди 4 години

Да убиваш, тероризираш хората в името на "човешките права " вече не е модерно. На мода е терор и мъчителна смърт в името на човешкото здраве.

fallback