fallback


Китайци се обърнаха към България с послание за надежда, че ще се справим с COVID-19. Те записаха видеопослание на български език към народа ни.

Клипът е разпространен от тяхната българска учителка, предава Bulgaria ON AIR.

В него те казват каква е връзката им със страната ни и изразяват своята увереност, че България и българите ще се справят с болестта.

Споделят и подкрепата, която са получили от българските си приятели, когато Китай беше огнището на заразата.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase

fallback
fallback

Коментари Напиши коментар

50

Анонимен

преди 4 години

Абе още не сме заедно, но до няколко години ще стане. Даже си мисля, че ще са и бая повече.

49

Пази боже

преди 4 години

Искам само да поясня, че този мит 'китайците са много, затова ядат всичко' е неверен...Тия пазари за екзотични животни са със съвсем друга цел - нали не си мислите, че китайци не могат да си позволят 3 долара за кило свинксо, затова купуват месо от бенгалски тигър, примерно, или паун, че е по-евтино??? Тия неща ги ядат с 'лечебна' цел напр. за полова мощ, за късмет и пр. но хората, които правят пари от това имат мн. силно лоби в ком. партиятаИма обяснено из нета, стига глупости моля...

48

Анонимен

преди 4 години

До мислещия АНОН: ТРЯБВА ДА СИ МНОГО ЗЛЕ ДА ДОПУСКАШ, ЧЕ ТОВА Е УМИШЛЕНО ДЕЙСТВИЕ! Ако е така, първото нещо, което ще направи злонамереният е да разработи план, организация и ваксини, за да защити по негова преценка район, най-вече собствената си държава, преди да направи злодеянието. Най-добре ше да е, да си ходиш в Русия. Гледай да е в Далечния Изток - там живеят доста китайци.

fallback