fallback

"Трябва да се преборим с паниката и страховете си. Коронавирусът е изпитание за обществото ни. Ще трябва да свикнем с новите правила, много хора ще се нуждаят от психологична помощ в този период, а и след него", каза психологът Христо Монов в предаването "Опорни хора".

Според него трябва да променим навиците си и да пренаредим приоритетите си.

"Ставаме свидетели и на карантина на потреблението. Ще е трудно консуматорското ни общество да свикне с това", каза още той пред

Bulgaria ON AIR

.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase

fallback
fallback

Коментари Напиши коментар

24

Депутатите!

преди 4 години

Депутатите, те си пренаредиха приоритетите, като си увеличиха заплатите, в момент на криза и вирус... ! От това по-ясно , не може да ни покажат колко ги итересуват хората ! Срам !

23

-0-0

преди 4 години

Прави ли ви впечатление без колко много неща може да се живее и как с реклами, молове и интернетски зарибявки винаги искат да ти вземат паричките?Какво ни тряба сега? Любимите хора вкъщи, нещо за хапване, хубава музика и филм и Вярата, че опасността не ще ни събори, докато дойде Спасението! Който е е свикнал с малко ще оцелее физически и психически!

22

Анонимен

преди 4 години

В планетарен мащаб, Корона тестът извади наяве факта, че човечеството е на етап "тоалетна хартия". Демократи или соц - един дол дренки. Но се правят на велики и се замерят с разни бомбастични приказки измежду клоните. С мех отворци по време на чума.

fallback