Снимка: БГНЕС
fallback

Статистиката показва, че близо една четвърт от приблизително 28 000 заразени в Италия са на възраст от 19 до 50 години, съобщава Блумбърг.

Oще по темата

Данните от американския Център за контрол и профилактика на заболяванията показват, че от приблизително 2 500 заразени, 705 са на възраст между 20 и 44 години. От тях между 15 и 20 процента са хоспитализирани, а 4% се нуждаят от интензивни грижи.

От друга страна, е малък броят на младите хора, починали от COVID-19.

Ранните данни от Китай, където епидемията се появи за първи път, посочваха, че най-уязвимата група са възрастните хора и тези с хронични здравословни проблеми.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase

fallback
fallback

Коментари Напиши коментар

21

Да

преди 4 години

Уважаеми мрънкачи, на които карантината пречи!Престанете с глупавите примери колко умирали от диабет, инфаркт и т.н.Все от нещо трябва да умрем.Обаче!!!Тук става дума за непознат и силно заразен вирус!Ако баба ви има диабет, вие няма как да се заразите!Но с коронавирус нещата не стоят така!Хората войни са преживявали.С години!И вие ще изкарате една карантина, тъкмо да си преосмислите ценностите. Що се отнася до парите-пари не можете да ядете.Въпрос на оцеляване е.Питайте Италия!!!

20

Анонимен

преди 4 години

Синдром на Придобитата Интелектуална Недостатъчност

19

до 19

преди 4 години

СПИН автоимунно? Ти си велик учен, трябва да ти дадат нобелова награда!

fallback