Снимка: БГНЕС
fallback

Мъж от Чипровци е арестуван в планинския град, след като бил засечен да се разхожда навън, макар скоро да се прибрал от работа в Италия и да бил под домашна карантина, съобщиха от ОД на МВР в Монтана.

Срещу нарушителя, който не бил трезвен, е образувано досъдебно производство за неспазване на карантината.

Под домашна карантина в момента са 87 души от Монтанско, които са се завърнали от Италия през последните дни, съобщиха от Областната управа в Монтана.

Под домашна карантина са и още седем души от региона, които се заразили с коронавирус по време на честване на 70-годишнина в ресторант в Лом на 29 февруари т.г. Четирима от тях са в домовете си в Лом, а трима в село Василовци, община Брусарци. За момента те са в добро здравословно състояние, без симптоми. От общо 24 души, участвали в празненството, 11 са заразени, като сред тях са и две деца на 4 и 11 години. Двама от заразените - жена на 66 години и съпругът й на 74 години от село Василовци починаха в болница "Пирогов" в София.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase

fallback
fallback

Коментари Напиши коментар

59

Мали

преди 4 години

До къде сригнахме то човечеца е отишал да се ваксинира с една гроздова тия ще го арестуват

58

Анонимен

преди 4 години

,,...пиян по улиците,,Ами като казаха,че вирусът умира от спирт, човекът просто се дезинфекцира.Ти какво искаш от него?Белина ли да пие?Тръгнал бил по улиците..да се напива..Ами като забраниха ,да се запасяваме

57

Анонимен

преди 4 години

,,пир по време на чумата,,Бг вариант

fallback