Снимка: БГНЕС
fallback

Четири са положителните случаи на COVID-19, доказани от Националната референтна  лаборатория късно днес. Другите пет проби, от общо 9-те, чиито резултати се очакваха, са отрицателни.

Общият брой на регистрираните към днешна дата в България случаи на COVID-19 е 41.

Oще по темата
По-рано бяха регистрирани 6 нови случая на коронавирус у нас, които бяха съобщени от председателя на Националния оперативен щаб ген. Венцислав Мутафчийски.

Към днешния ден са изследвани 157 проби в София, във Варна - 9, а в Стара Загора - 17.

Във Варна и Стара Загора пробите са отрицателни. Във ВМА има 6 нови случая, обясни Мутафчийски.

Двама от новите случаи са роднини на вече приети във ВМА, уточни той. Другите са нови и по думите му "изникват съвсем неочаквано".

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase

fallback
fallback

Коментари Напиши коментар

125

Я па ти..

преди 4 години

До Скептик 128 Ами сметни колко са заразоносителите у нас, вместо да даваш съвети.Взимай Елката и почвай.

124

Българин до Пича:

преди 4 години

Всъщност въпросът НЕ Е КАКВО ИМА В ИТАЛИЯ, ЧЕ *** КАТО МУХИ, А КАКВО НЯМА?!? Ще ти отговоря веднага - ДИСЦИПЛИНА И ЖЕЛЕЗНИ ЗАКОНИ, КОИТО ДА СЕ СПАЗВАТ ОТ ВСИЧКИ! ОТ ПРЕЗИДЕНТА И ПРЕМИЕРА ДО ПРОСЯКА НА МОСТА! Обявиха карантина, затвориха ги по домовете им с полиция и армия и днес по новините ги дават как цели семейства излизат по балконите си и пеят песни "да преборят болеста"! Ще преборят ДРУГ ПЪТ! ЕДИН ДА Е БОЛЕН И ДА КИХНЕ ЩЕ ЗАРАЗИ ПОНЕ ДЕСЕТ! За същаление И НИЕ СМЕ СЪЩИТЕ ТЪ-ПАЦИ, КАТО ТЯХ!

123

Анонимен

преди 4 години

Роднина ми съобщава че в Швейцария са се появили танкове по улиците на градовете. В Италия също! Не е лъжа и всяване на паника това. Ще го чуете сами скоро по новините. Всъщност нищо неочаквано, само се повтарят събитията от Китай. Само дето не си взима поука Европа и не взима веднага кардинални мерки като дръпнатите- пълна абсолютна карантина на всички. Последствията ще са ужасяващи... Дано се вразумят политиците и направят необходимото.

fallback