fallback

Млад мъж сподели видео в социалните мрежи и разкри от първо лице какво се случва в инфекциозното в Бяла Слатина. Той е приет там, след като се обадил, че е повърнал. Той е попаднал сред рисковите пациенти за коронавирус, тъй като е пътувал до Дания и Брюксел.

"Бях докаран в петък вечерта след оплаквания, че съм повръщал. Най-вероятно хранително натравяне. Бърза помощ в Козлодуй, след като разбраха, че съм пътувал в Дания, в Брюксел, вдигнаха телефона до Враца. Пристигнаха едни маскирани нинджи и ме докараха тук, в инфекциозното в Бяла Слатина", разказва потърпевшият.

Във видеото той показва мизерията в болницата - мръсни тоалетни и баня, по стените има мухъл, а по думите му - "храната няма кой да я яде и на улицата".

До понеделник на обяд не са му взимани кръвни проби.

"Даже не са ме попитали как се чувствам, защо повръщам, имам ли някакво натравяне на кръвта. В събота дойдоха хора от София, взеха ми проби от носа и устата, за да ме изследват за коронавирус. Приемат ме без симптоми - без кашлица, треска или каквото и да е", разказва той.

Местната преса съобщава за приети двама души с коронавирус и според него това е той и още една жена, която седи от няколко дни без никакви симптоми.

"Жената даже е вдигнала кръвно, защото не знае за какво я държат. Държат ни буквално не като болни, а като престъпници", казва мъжът.

Според него всичко това е фарс, при който са вкарали здрав човек в инфекциозно отделение.

Вижте неговото видео от инфекциозното.

Dnes.bg прави опити да вземе мнението и на ръководството на болницата в Бяла Слатина.

 

 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase

fallback
fallback

Коментари Напиши коментар

264

Истината

преди 4 години

Наистина е фарс казаное,, истината ще ви направи свободни,, но някой не иска да сме ние хората свободни а с промити мозъци

263

Анонимен

преди 4 години

Лигльото да хване един майстор или бригада и да направи ремонт на стаята и банята като нефинансово дарение за болницата. Като го стори тогава другия път ще има основателни претенции да мрънка. И всички останали мрънкачи да постъпят така вместо да се правят на влогъри, ютюбъри и инфлуенсъри. Все модерни леви дизайнери.

262

шопендар

преди 4 години

и преди десет/10/години беше така,мухъл и плесен като гирлянди,всичко омазано и занемарено,изтърбушени дюшеци,разпарцальосани одеала,помещенията по зле от централният затвор,не пожелавам на никой да попадне там.

fallback