Снимка: Димитър Кьосемарлиев, Dnes.bg
fallback

350 души от Италия са влезли днес в страната през летище София. Всички са проверени от инспекторите в регионалния здравен център на аеропорта. Никой не е имал симптоми на заболяването, предаде БНР.

От Гранична полиция поясниха, че полетите от Италия на Терминал 1 ще се обслужват през нов коридор, за да бъдат изолирани от останалите пътници. Създадени са условия, има маси и столове за попълване на анкетните карти.

Всички пътници, които идват от Италия, ще попълват специална декларация. На терминала има и брошури на шест езика, за да могат пътниците да се запознаят как да действат при случай на коронавирус.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase

fallback
fallback

Коментари Напиши коментар

18

Анонимен

преди 4 години

От тях само половината да са болни това е много нещо за малка българия

17

Анонимен

преди 4 години

Абе я стига сте се паникьосвали. Драма, стрес, психясване. Да затворим всичко за две - три седмици , да си седят всички по къщите и всичко на самотек. Италянците нали затвориха полетите от Китай, пак влезе вирусът. 80% от заболелите го карат като обикновен грип. Като общество трябва да се огледаме да защитим възрастните и тези със заболявания и слаба имунна система, защото за тях е страшно. Там трябва да са концентрирани усилията, тази група да не се размятква много много в момента

16

Бла бла бла

преди 4 години

Всеки от североизточна България пътува не през Сф, а през Букурещ. Къде са 500км. до Сф, къде 260км. до Анри Коанда (летището на Букурещ). Говоря за Варна.

fallback