fallback

Коки днес празнува своя шести рожден ден. Той доказа че за него диагнозата аутизъм не е присъда и се отскубна се от нея!
 
От миналата година вече е с диагноза разстройство на експресивната реч. За да достигне до това подобрение измина дълъг път - три вливки на стволови клетки, хелиране на тежките метали, всекидневни терапи (логопед, психолог, барокамера, електростимулация, звукова стимулация, специален педагог, адаптирано плуване). 
 
От 16 септември 2019 г той посещава сам градина за 4 часа. 
 
Коки има огромно подобрение , но все още изостава в развитието си. Всекидневните терапии възлизат около 3000 лв на месец. Тази година на Коки му предстои още една вливка на стволови клетки. 
 
За тази вливка и всекидневните терапии са необходими 50 000 лева, които са непосилни за семейството му.
 
Нека да помогнем!
 
Можете да дарите на helpkarma.com/help/koki
 
На дарителска сметка:
 
Калоян Пейчев Казаков 
ПроКредит Банк 
BG89PRCB92301049318117
 
Или чрез PayPal - help_koko@abv.bg

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase

fallback
fallback

Коментари Напиши коментар

15

Бате Гойко

преди 4 години

Но ще пожелая на родителите успех и да са по-внимателни на какво подлагат Коки!

14

Бате Гойко

преди 4 години

Ние също имаме много добри резултати, без хелиране и стволови клетки. Разходите ни са в пъти по-ниски, от сумите събирани за Коки. При това живеем извън България и терапиите са много по-скъпи от тези там. И в България ходим на терапии. За детството на Коки, не се безпокойте. Ходенето на терапии не е толкова страшно, колкото звучи. Повечето от тях са под формата на игра, децата се забавляват и ходят с желание. Няма да помогна с пари. На нас никой не ни помага (не съм и искал от никой).

13

Бате Гойко

преди 4 години

Колкото до хелирането- и друг път съм казвал, че е опасна процедура със съмнителен ефект. Моята жена и тя настояваше по едно време, но аз съм твърдо против. Буквално миналата седмица разбрахме, че едно момиче на 5, за което следим, е получило сериозни повреди на храносмилателната система, след хелиране по предписание на същия този италиански ДЕН- "доктор", при който е ходил и Коки.

fallback