Снимка: МС
fallback

Премиерът Бойко Борисов отново отхвърли твърденията в испанската преса, че има къща в Барселона.

"И като кажат: "Къщата на Борисов в Барселона". Абе аз къща нямам, обаче както и да кажеш: "Нямам къща", те викат: "Не. Борисов къща има". Край. Омаскариха си ме и това е", коментира той при инспекция на строителството на Автомагистрала "Европа".

Oще по темата
Борисов отбеляза, че България трябва да влезе в чакалнята на еврозоната, което ще повиши и кредитните рейтинги.

"Ако поради някаква причина не се случи заради натиска вътре, който ни се оказва от ретроградните сили, това ще се счита слабост“, каза премиерът във видео на профила му във Facebook.

По време на инспекцията на АМ „Европа“ Борисов бе придружаван от вицепремиера Томислав Дончев, финансовия министър Владислав Горанов и заместник-регионалния министър Николай Нанков.

През май миналата година започна изграждането на първия участък от автомагистралата, а преди 20 дни - изграждането и на втория участък. Той е от Калотина до Драгоман, предаде БНР.

Борисов провери първо строителството на трасето в участъка "Драгоман - Сливница", чиято дължина е близо 17 км,  а след това и изграждането на участъка между  ГКПП "Калотина" и Драгоман.

По време на огледа министър Горанов подчерта, че граничният пункт "Калотина" не е ремонтиран, откакто е създаден. Затова се предвижда разширение и пълната му модернизация.

"Мисля, че в сроковете, в които ще е готова магистралата, ще е готов и пунктът. Най-голямото ни усилие е да увеличим капацитета му, за да отговаря на магистралния капацитет", уточни финансовият министър.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase

fallback
fallback

Коментари Напиши коментар

258

BG юбералес

преди 4 години

Очевидно е, че България трябва да започне да води твърда антируска вътрешна и външна политика, доколко въпросната страна вижда заплаха за себе си и се опитва да саботира всяко полезно за България решение. Последно - влизането ни в ЕРМ2, преди евро-интеграцията на Западните Балкани и др. Проводници на руско влияние у нас трябва да се размажат, защото защото работят за дълбоко антибългарските политики на ментора си! Независимо дали е за пари или от глупост!

257

СМЕХ, СМЕХ, СМЕХ

преди 4 години

ПАК ДА СЕ КАЖЕ: ПРОБЛЕМЪТ НЕ Е В КЪЩАТА! ТОВА УМИШЛЕНО СЕ ПОВТАРЯ ОТ ПЛАТЕНИТЕ ОТ БОКО МЕДИИ, ЗА ДА СЕ ОТКЛОНИ ВНИМАНИЕТО ОТ ОНЕЗИ 5 МИЛИОНА ЕВРО, С КОИТО РАЗПОЛАГА МИС *** И КОИТО НЕ МОЖЕ ДА ДОКАЖЕ ОТКЪДЕ СА! ОТКЪДЕ СА??? НА ТОЗ ВЪПРОС ДА ОТГОВОРИ БОКО. МИС *** С БАЙ ХЕЙ БЕЗ *** И НАКРАЯ, КОЙ МУ С РА В ГАЩИТЕ. СЕГА СЕ РАЗТИЧА ДА ИНСПЕКТИРА НИ В КЛИН, НИ В РЪКАВ ПЪТИЩА, ДА СВИКВА КРИЗИСЕН ЩАБ ЗА КОРОНАВИРУСА, ЗА ДА ВИДИМ ЯСНО, ЧЕ НЯМА НИКАКВА ГОТОВНОСТ ОТ ВЛАСТТА, АКО НЕДАЙ СИ БОЖЕ НИ НАПАДНЕ

256

Анонимен

преди 4 години

Борисов освен до се разхожда с джипа или самолета нещо друга прави ли -построи ли поне един завод който да инспектира така както пътищата и да се хвали -пълно зеро е за България

fallback