Снимка: БГНЕС
fallback

Виновникът за катастрофата, в която леко пострадаха подсъдимите Ветко и Маринела Арабаджиеви, е шофьорът на линейката, в която са били те.

Oще по темата

„Това е доказано обективно от записите на видеокамерите“,съобщи МВР шефът Младен Маринов.

Инцидентът стана снощи на кръстовището на булевардите "Дондуков" и "Раковски" в София. Линейката на затвора удари такси.

„Вина за ПТП-то има водача на колата на ГД „Изтърпяване на наказанията“. Той е навлязъл на червено и е ударил таксито. Пробите а алкохол и наркотици и на двамата водачи са отрицателни. Предприети са административни наказания“, допълни Маринов.

Арабаджиеви са били закарани в Правителствена болница, но не са пострадали сериозно.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase

fallback
fallback

Коментари Напиши коментар

19

Анонимен

преди 4 години

Защо Всички крадци много заболяват ,като се срещнат със закона????

18

Анонимен

преди 4 години

До 12:Арабаджиеви от какво са болни че ги транспортират с линейка? Нещо на живот и смърт ли е било че да пускат сирени, лампи и т.нЗащо въобще транспортират от съда до затвора с линейка? Защо след катастрофата само Арабаджиеви ги карат до правителствена болница? Защо пътничката от таксито не е закарана и тя в правителствена болница или тя е простосмъртна и кучета е яли.Много защота и няма отговори в тази гадна бедна просмукана от мафия държава.

17

Анонимен

преди 4 години

Защо са закарани до правителствената болница? Защо? Кой нареди така?Жената от таксито защо не е закарана и тя до правителствена болница Лозана като Арабджиеви. Всичко е една скалъпена история само искам да знам защо. Информация ли са им давали, продавали, препредавали ... има нещо

fallback