fallback

До края на зимата не се очакват големи количества валежи, прогнозира синоптикът Георги Рачев.

Февруари - месецът на крайностите, ни посреща с високи температури. Според метеоролозите през следващия месец ни очакват температури от порядъка на градус и половина до 2 по-топло от нормалното.

Oще по темата
Освен че ще е топло, първите 10 дни на февруари няма да донесат и така чакания сняг. Сравнително суха се очаква да бъде и останалата част от зимата, предаде синоптикът на Bulgaria ON AIR Владимира Илиева.

Според метеорологът Георги Рачев остатъкът от зимата ще бъде без особено количество валежи. Въпреки слънцето, прогнозата за февруари е и за чест вятър. По думите му това поне ще гарантира сравнително по-чист въздух в големите градове.

И все пак по-топлият период се очаква да приключи в средата на следващия месец. Валежите от сняг обаче ще бъдат по-скоро епизодични.

 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase

fallback
fallback

Коментари Напиши коментар

32

Гробокопач

преди 4 години

До АнонименПроблемът не е че, Кан Аспарух е ходел под масата, защото това е един средновековен български кан;))), т.е. много късен. А тези, българкси канове, от които са се учили китайките как да направят това са владели самият Хин (Китай);)))

31

Анонимен

преди 4 години

До с Герб напред!Ми трябва да вали само и единствено в язовирите - егати лигавщините е това да си вали къде му падне.

30

Непопулярно мнение

преди 4 години

До Vechna IstinaБог не наказва никого. Ние посрещаме последиците от делата си. Бог е любящ баща, който не се гневи, защото НЯМА его, а се грижи да не се унищожим, докато се учим как да живеем. Няма как да обичаш този, от когото се страхуваш. Спри да проповядваш страх.

fallback