Снимка: БНР
fallback

Децата от ансамбъл "Пролет“ кацнаха на Летище София с извънреден полет от Китай.  По информация на главния държавен здравен инспектор Ангел Кунчев те са в добро здраве.

Oще по темата

Във Facebook Кунчев обяви, че те ще ще бъдат под медицинско наблюдение следващите две седмици. Децата също така са получили указания за поведение и консултация при необходимост.

Ансамбълът трябваше да участва в новогодишните празненства в Пекин, но те бяха отменени заради пламването на епидемия от смъртоносния коронавирус.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase

fallback
fallback

Коментари Напиши коментар

8

Анонимен потребител

преди 4 години

Не мислите ли,че и родителите имат вина, още декември, се знаеше, че е тръгнал вируса, а те заминават на 22.01.20,кой си пуска децата в такъв случай. Ако, не ги сложат под карантина за месец, вируса може да тръгнем без да са болни. Защото има хора, които са само преносители, поради много причини, може да не боледуват. Насадиха ни направи яйца, макар, че това е биологично оръжие, разработено от Пентагона и може, да го вкарат по много начини.

7

гОСТ

преди 4 години

Само да попитам как точно ги тестваха, като няколко часа преди това излезе статия в този сайт, че в България ще има тестове за вируса след около месец?

6

Да допълня...

преди 4 години

Сега един месец карантина по домовете и никакво излизане. В Китай ще ми ходят !

fallback