Снимка: Facebook/ Забелязано в София
fallback

Тежка катастрофа е станала на кръстовището между бул. Сливница и бул. Опълченска, съобщават потребители на Facebook групата "Забелязано в София". 

Автомобил "Мазда" се е ударил в стълб между двата булеварда, след като е бил засечен от друг автомобил. Очевидци твърдят, че и двата автомобила са карали бързо.

Според свидетели един човек е загинал. Медицинските лица от Спешна помощ са се опитали да го реанимират близо 20 минути, но не са успели да го спасят. Той е бил пътник в автомобила, а шофьорът е с леки наранявания.

 

 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase

fallback
fallback

Коментари Напиши коментар

33

Анонимен

преди 4 години

Ми продължавайте да карате като ненормални и после обвинявайте държавата че *** като мухи. В София не се живее от селяни вече, бутат се, врат се, пререждате се навсякъде. За къде бързате по-точно? Особено някакви чичаци и леляци дето са имали поне 60 години да си свършат спешната работа и сега точно са се сетили. Приятни блъскащи колички ви пожелавам.

32

Анонимен

преди 4 години

В Германия като цяло автопарка им е по-нов от този в България. Но и там съм виждал стари коли. Даже като ходих видях Голф 1, който сигурно беше на 30 г. Аз в България за последно бях виждал преди години. Средния западняк обикновено си изхвърля колата тогава когато му стане нерентабилна и вече няма смисъл да я поддържа и взима нещо ново.

31

Анонимен

преди 4 години

До ЕмоПредстави си виждали сме! В немско над 10г рядко се виждат, предимно по прованса. В големите градове са масово нови. В Австрия са дори и по нови. В двете държави карат предимно скъпи автомобили. Италианеца от Флоренция надолу е дивак, карат малки, но сравнително нови. В северна Италия са прилично нови и скъпи, предимно немски премиуми, тук там и Алфи, също скъпиОще да изреждам ли?

fallback