fallback

Общ преглед
С около 210 млн. лв. повече щяха да са приходите от хазарт за периода 2014-2019 г., ако частните лотарии плащаха такси като Българския спортен тотализатор.
Oще по темата
Това каза директорът на Агенцията за държавна финансова инспекция Георги Начев пред журналисти във връзка с инспекцията в Държавната комисия по хазарта, която беше извършена по-рано днес.

АДФИ очаква точни данни от проверката. Прогнозите са, че сумата ще нарасне.

"Установява се, че за една и съща хазартна игра се заплащат формирани по различен начин държавни такси. За една и съща игра се събират такси на различна основа", каза Начев, цитиран от "Фокус".

Той обаче посочи, че причината поради която това се е случило "не е тема, която ние ще изследваме".

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase

fallback
fallback

Коментари Напиши коментар

36

Анонимен

преди 4 години

Тия от ГЕРБ са големи разбирачи а после като Нено Димов се изкарват некомпетентни и затова не трябвало да носят наказателна отговорнаст а само да са си министри-Калинки.

35

Анонимен

преди 4 години

Като няма да пада борда какво е това цитирам вас префиксиране на курса лев-евро господа гербери, с колко ще обезцените лева за да подарите нашия труд на Брюксел?Защо не се обменят левовете в евро по действащия курс?Тоя път без референдум за еврото няма да се мине. Аз не искам никакво евро да плащам солидарно за фалирали Гърции, Ирландии, Испании, Италии и Португалии.

34

1984

преди 4 години

Кога ще арестуват гербестата марионетка депутат за предложението си тихомълком да падне валутния борд, от това ние ще изгубим спестяванията си а ГЕРБ ще опоска 50 милиарда фискален резерв и вече тогава може да бягат на Бахамските острови. Тогава ще им стигне хахаха Такава важна поправка на един закон вкарана между две четения на дрег... РЕФЕРЕНДУМ ЗА ЕВРОТО ГЕРБАВИ НАГЛЯРИ, ТОВА НЯМА ДА ВИ ПРОСТИМ НАПРАВИТЕ ЛИ ГО ДА СРУТИТЕ И БОРДА

fallback