Снимка: Pixabay
fallback

Собственици на заведения протестират срещу спорната наредба 18 за касовите апарати, съобщи bTV.

Протестиращите настояват за изчистване на противоречивите и неясни текстове, както и казуси, които могат да се тълкуват по различен начин. Това според собствениците създава предпоставки за корупция и чиновнически произвол.

Според протестиращите новата наредба води до финансова тежест за бизнеса на светло, най- вече за малкия и среден бизнес.

До края на този месец се очаква бизнеса да приведе дейността си в съответствие с новата наредба и изискванията за предприятията, които използват софтуер за управление на продажбите и до края на март за предприятията, извършващи продажби на стоки или услуги чрез електронен магазин.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase

fallback
fallback

Коментари Напиши коментар

11

Solar Power

преди 4 години

Далеко си от истината ! Защо плащане на easypay се води безкасово при условие,че даваш КЕШ, а например плащане на терминал в офиса ти с карта дебитна/кредитна се води КЕШ ?Хаххаха баси малоумното управление имаме. С радост очаквам разразяването на следващата криза и как остават 3-4 милиона тук от които 50% от хибридите ..... Отново се убива малкия бизнес ! Просто хората ще пишат на тетрадки и вече ще си ги въвеждат в тях на компа .... А тези които ще се откажат да правят малък бизнес в БГ ...

10

Крадците ревът

преди 4 години

Заведенията няма да могат да крадът !! За това ревът !!! Цяла година защо спахте убавци !!!?

9

Няма да крадът

преди 4 години

Заведенията няма да могат да крадът !! За това ревът !!! Цяла година защо спахте убавци !!!?

fallback