Снимка: Facebook
fallback

Близки на изчезналата на 31 декември Калина Петрова от София са открили колата й. За това съобщи неиният приятел Велизар във Facebook.

Oще по темата

"Намерихме колата й, паркирана в кв. Драгалевци на ул. Генерал Ковачев 32 (началото на пътеката към Алеко). Предполага се, че е паркирана там на същата дата около 16:00ч. Последно облечена е била със вишнево-червено яке. В момента се организират планинарски служби за обход на планината", пише той.

За последно младата жена е видяна около 13.30 часа на 31 декември в столичния жк "Яворов". Калина е изчезнала с личния си автомобил "Шкода Октавия" (жълто-пясъчен цвят с регистрационен номер СВ0707BK).

Близките й призоваха за помощ в социалните мрежи, а след това майката и сестрата на младата жена са потърсили и съдействие от полицията.

Няма информация с какво е била облечена Калина. Тя е с къса коса и очила.

Всеки, който има информация за нея, може да подаде сигнал на тел. 112 или в най-близкото поделение на полицията.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase

fallback
fallback

Коментари Напиши коментар

23

частник

преди 4 години

Не е тръгна на разходка в планината от Драгалевци. Защото след 16ч. Слънцето залязва , а студа се повишава. А това , че някой се възползеа от това, че тя , ако има психо отклонение. Трябва да понесе всички тежести на законо за манипулация. И лекия му начин за вадене на пари да му пропафне..

22

Анонимен

преди 4 години

Дано нищо не и се е случило.

21

Анонимен

преди 4 години

0707 е тарикатски номер, не са случайни тия хора...

fallback