Снимка: БГНЕС
fallback

Известната журналистка и бивш директор на Нова тв Силва Зурлева е починалата жена в дома си в село Ковачевица, съобщава "Труд".

Не е ясно още каква е причината за смъртта, дали падането по стълбите или предшестващ инфаркт. Знае се само, че се касае за нещастен случай, а не за насилие, казаха от полицията.

Oще по темата

Силва Зурлева дълги години директор на Нова телевизия. От 10 май 1999 г. е управител на медийната групировка "Антена България", а от март 2001 г. - председател на Съвета на директорите на Нова телевизия. От 2009 година е главен консултант на телевизията и член на Управителния съвет на Нова Броудкастинг Груп.

Напусна телевизията в средата на миналата година.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase

fallback
fallback

Коментари Напиши коментар

86

Корумп Ягов

преди 4 години

Години гледахме "Нова" с отвратително техническо качество.Е,неосъществена сделка с техника-Зурлето много искала.Тя и от Славчо много поиска и го прати в БТВ (какъв подарък след новогодишното му шоу).По това кой е опечален се познава кому си служил.Служил е дума благородна и действие такова(служил на Народа).А какво действие е да убиваш всекидневно непродажната журналистика?Да си идеолога на корупционната журналистика?Да си Биз Бизе с палачите на България?Да си лаком?Бог забавя,но не...

85

Анонимен

преди 4 години

***-конспиратора...................ХА-ХА-ХАЖената прекалила с алкохола, спънала се и си счипила врата.Казах още вчера когато излезе първата мъглява информация по темата.А иначе, за конспирациите *** *** умува ли умува но всичко се прави пред очите муи никакви конспирации не са необходими за това просто СТАДО!!Доган си купува ТЕЦ за 1.5 милиона а реално стойността е 100 милиона но никой дума не обелва.Пеевски фалира и разграби КТБ съвсем явно ама никой дума не обелва.Кви конспирации бе

84

Неук

преди 4 години

Започнаха да изчистват неудобните и тези, които прекалено много информация имат.Ще е интересно кой ще е следващият нещастен случай.

fallback