Снимка: архив, Булфото
fallback

Новата 2020 година ще бъде посрещната от столичани и техните гости на площад "Княз Александър I" с традиционния празничен концерт "Сцена под звездите".

Oще по темата

Към 22.00 часа ще излязат първи братя Аргирови и поп певицата Тони.Последните минути на отминаващата 2019 г. ще отброяваме с Кирил Маричков, Иван Лечев, Дони, Славчо Николов и Венко Поромански от "Фондацията".

Компания ще им прави и кубинската изпълнителка Долорес Естрада, талантите от Expose Team и брас бенда "Виво Монтана". Водещи ще бъдат Райна Налджиева и Мирослав Димитров под режисурата и сценария на Борис Радев.
Това е 20-то издание на празничното събитие и то съвпада със 140-годишния юбилей от обявяването на София за столица, както и 60-годишнината на Българската национална телевизия, която ще излъчва концерта директно по БНТ1.

Зрителите ще могат да влизат на площада през седем контролни пункта като организаторите заявяват, че няма да бъдат допускани хора в нетрезво състояние. Внасянето на алкохол също е забранено.

Във връзка със събитието ще има промени на движението. Има забрана за паркиране на автомобили на паркингите на площада и на ул. "Дякон Игнатий".

След 15.00 ч. днес ще бъде забранено преминаването на моторни превозни средства по бул. "Цар Освободител", съобщава БТА. Движението ще бъде възстановено след 06.00 ч. утре, а паркингът ще може да се използва след 23:00 ч.

Градският транспорт в София и метрото ще обслужват пътници през празничната нощ.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase

fallback
fallback

Коментари Напиши коментар

22

Анонимен

преди 4 години

Ама тези живи ли са още?

21

Анонимен

преди 4 години

Ще чуем ли .Времето е наше?И кой не скача е ченге?

20

Спартакус

преди 4 години

Кой иска да ходи да слуша полезни изкопаеми и да бие клинци, аз мезето, салатката и сланината не ги оставям!

fallback