Архив: Булфото
fallback

Четиригодишното дете, което беше блъснато на оживен булевард в Русе, е в стабилно състояние. От болницата, в която детето е настанено, съобщиха, че то има счупвания, но не е с опасност за живота, предаде Нова телевизия.

Заради травмите то ще остане под наблюдението на медиците.

Oще по темата

В понеделник след обяд, докато вървяло с майка си по тротоара, момченцето се отскубнало от ръката й и тръгнало да пресича улицата. Тогава било ударено последователно от два автомобила.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase

fallback
fallback

Коментари Напиши коментар

12

Анонимен

преди 4 години

Върнете го пак на майка му - откачен ата доктори а. Тя ще излекува. Това и е втори опит. Третия ще е успешен

11

До 10

преди 4 години

Изтриха ме, но пак да кажа, че в друг сайт е уточнено, че майката е докторката, която през 2016 беше заключила бебето си в колата в лятната жега и намесата на полицията го спаси. Това е същото човече, което, явно Господ го пази. Както казваш, има деца и деца, има майки и майки.

10

Добра новина!

преди 4 години

Много се радвам! И не винете майката, защото има деца и деца.. Моето е супер независимо и отказва да ме държи за ръка, откакто е проходила (да не говорим за количка или тротинетка) и редовно се опитва да се отскубне от мен. Имали сме диви скандали на улиците точно по тази причин - тесен тротоар, а тя отказва да ме държи за ръка. Започват ревове и хвърляния по земята, ритане, всички гледат, просто ужас.. Горката майка.. Добре, че е малкия дявол. Весела Коледа!

fallback