fallback

Поради грешка, за кратко Google показваше като причината за смъртта на Васил Левски самоубийство.

Въпреки че гафа беше поправен около 13:15 часа, множество скрийншотове запаметиха грешката, която разбуни духовете в социалните мрежи.

Все още не се знае как и защо е била променена информацията в Google. Докато той показваше, че Дянконът се е самоубил, в "Уикипедия“ пишеше истината – че Васил Левски е бил обесен.
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase

fallback
fallback

Коментари Напиши коментар

37

Неочаквано тъп

преди 4 години

До коментар 32.Как да няма Османска империя в сегашно време, Ердоган какво мислеш че планува, без да се Страхува се зъби на Тръмп, това може да си го позволи само империя срещу империя.Ние на кого можем да противоречим?На никого, щото сме мишоци, не, мишчици. 3

36

lorko

преди 4 години

Турците са го принудили ",като си такъв голям хубавец и певец и не си против турците а за тия българе дето ги изколихме във 8 от 10 села още преди 500 г....сега сам си сложи въжето заради тях ,дет се вика...".Левски се е самоубил заради изкуственния интелект,който след 45 г. от настоящето ще контролира цялата кредитна система/финансова/ и ще оценява хората по-съвсем друг начин от сегашния!

35

lorko

преди 4 години

Скъпи деца.Скъпи бъдещи прераждания в други държави....Самият Левски,който е бил помаг/к/е бил с характерната за 5 вековната област Ромелия голяма глава и по-къси крайници характерни за смеските между турци и славянки,които уж са плащали от бедност кръвен данък.Той самият е написал във тефтера си,който се пази и до днес,че не е против турците а против многото несправедливости.Тук няма да коментирам,че дали сериалът е Дързост и красота или Турска Дързост и Грозота няма значение./

fallback