Кадър: Bulgaria ON AIR
fallback

Спекулации са, че изборът на лидер на БСП ще струва много пари, заяви социалистът Калоян Паргов в предаването "Опорни хора".

По думите му прекият избор е добра европейска практика. "Най-важното нещо е не кой ще застане срещу Нинова, не това трябва да бъде дебатът в предстоящите месец", коментира още Паргов.

По думите на лидера на БСП - София има няколко много важни въпроса относно бъдещите кандидати за поста. Като например с кого БСП ще постигне по-добри резултати.

Разделението не е положителна тенденция, категоричен беше Паргов в ефира на Bulgaria ON AIR.

Неговият призив е съгласие, единение, дебат и намирането на решение по спорните въпроси.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase

fallback
fallback

Коментари Напиши коментар

23

11

преди 4 години

Всички партийки сте клонинги на БКП ! Не ми се правете на света вода ненапита !Всички викахме за БКП , а после някои се изсулиха като пръдня от *** и станаха велики демокрали !Най -силно се плюе в знамето , в което си се клел и отрекъл ! И Христос го е казал " Ще се отречете от мен !" на учениците си . Да не се повтори историята ! Така , че по-кротко !

22

Анонимен

преди 4 години

БСП може да спечели парламентарни избори, ако избере Калоян Паргов за председател. Нов млад лидер, необвързан с миналото може да обедини партията и да привлече нови избиратели, които не гласуваха на последните три избора. С г жа Нинова партията, свива обществена подкрепа, може да разчита само на традиционните привърженици.

21

Анонимен

преди 4 години

С Курняла и или без, БСП няма шансове да управлява някога. Всички бивши комунистически партии ги закриха, тези какво се правят на ударени!? Самото им съществуване е обида за българския народ!Закриваааай!

fallback